fredag 15. juli 2011

Beste ønsker for dagen..

Et bursdagskort til en kamerat som har bursdag i morgen. Det ble helt enkelt - fulgte en skisse fra Sketches In Thyme (som jeg nå ser er en LO-utfordringsblogg... ja, ja, sånn kan det gå *smiler*). Motivet er fra North Star Stamps. Jeg hadde et svåre strev med å få til dette, da stempelet må være en feilproduksjon.. Har aldri vært borti lignende når det kommer til clear stamps. Klissete og ekkelt, kantene smuldret opp, revnet da jeg skulle løsne det fra akrylklossen og sugde til seg det som var igjen av StazOn puta mi. Jeg mailet Bikuben og forklarte situasjonen, sendte over noen nærbilder, og nå er det på vei et nytt stempel i posten til meg *smiler*. Det kaller jeg service!
Mener arket er fra Basic Grey, men ikke 100% sikker. Bursdagsstempelet inni kortet er og fra North Star Stamps, de andre vet jeg ikke hvor er fra.


Kobling
Jeg er med i følgende utfordringer med kortet:
Paper Crafting Journey #14: For Him (19/7)
Hanna and Friends #102: Birthday (20/7)
Aud Sentiments Challenge Blog #32: Sentiments with at least two words (19/7)
Southern Girls Challenge #23: Happy Birthday (20/7)
Crafty Creations Challenges #127: Boyz to Men (20/7)
Simon Says Stamp: Anything Goes! (20/7)

7 kommentarer:

 1. What a gorgeous card. Thanks for joining us at Aud Sentiments.

  SvarSlett
 2. A great card, love the design and colours. Thanks for taking part in my challenge at Crafty Creations this week. Good Luck! Hugs Christine x

  SvarSlett
 3. So lovely! Thanks for playing the Crafty Creations challenge!
  smiles,Deena

  SvarSlett
 4. Kjempeflott herrekort og så bra at en får god service når noe er galt :) Likte stjernene du har brukt på dette kortet :)

  hilsen Janne-Lise

  SvarSlett
 5. Awwwww this is sooooo cute, thanks for joining us at Aud Sentiments for our challenge! Hope to see you again for our next challenge! Tammy DT

  SvarSlett
 6. This is great - love it!

  Thanks for joining in the fun at Aud Sentiments

  Rx

  SvarSlett
 7. A great birthday card! Thanks for joining in our Birthday challenge at Southern Girls. I have Blog candy if you are interested.
  Alicia xx
  http://alicia-timetocreate.blogspot.com/

  SvarSlett