onsdag 19. januar 2011

To smekker til...

Måtte innom Stoff & Stil i dag for å få tak i trykknapper til smekken jeg sydde i går.. Og det var jo ikke til å unngå at det ble med noe mer stoff hjem... Så nå har to smekker til sett dagens lys. Understoffet jeg kjøpte var ikke helt rette sorten for å bruke som bakstykke, så må få tak i noe annet som er bedre å sy. Eller så er det kanskje ferdighetene mine det står på... men, men, jeg ble nå i alle fall greit fornøyd med resultatet, og smekkene er fullt brukelige:-D
Tannstoffet har jeg sett Cino bruke til en t-skjorte til minstegutten sin, og falt for det da jeg så det. Så da måtte jeg ta med meg en liten bit jeg og.

4 kommentarer:

 1. Du er virkelig i siget med de smekkene :). Og tannstoffet er så herlig. Kjøpte med meg to meter da jeg var på Stoff & Stil sist, for jeg må bare sy ny t-skjorte. Den gamle er utslitt...

  Gleder meg til søndag. Kan ta med alle mønstrene jeg har, så får du tegne av og kopiere fremgangsmåten. De velourbuksene er superenkle å sy :)

  Klem, Veronica

  SvarSlett
 2. Ja, de var jo så enkle å sy, så var jo ferdig med de før jeg fikk sukk for meg.

  Jeg og gleder meg til søndag - er litt i siget på kortlaging og nå. Har ikke så mye konsentrasjon for f.eks skolearbeid om dagen, så da er det greit både med kort- og syprsjekter:-)

  Ta gjerne med alle mønstrene:-D

  SvarSlett
 3. Å, så kule smekker!!! Skulle virkelig ønske at jeg var venn med symaskinen min! Riktignok er mine for gamle til smekker, men det kunne vært kult på bikkja (for ikke å snakke om at han faktisk TRENGER smekke!!)

  SvarSlett
 4. Så kule disse smekkene var !! Skjønner ikke at du får til å sy disse jeg .)

  Og kortene du lager er veldig delikate - spesielt det siste du la ut, det likte jeg veldig godt .)

  ønsker deg en riktig god helg. Hilsen Janne-Lise

  SvarSlett