onsdag 16. november 2011

Badekos..

Poden er veldig glad i å bade og her har jeg scrappet noen fra han var et par måneder. Pappa'n som bader han. Jeg har liftet en av LO'ene til Amy på Scrapping.no. Syntes oppsettet hennes var så fint, og passet godt til bildene mine *smiler*. Mønsterarkene er fra Panduro, skyene er klippet ut fra et mønsterark fra Poppydesign, "Glad i deg" stempelet er fra Storyteller, hjørnestempelet vet jeg ikke hvor er fra, tag'en er fra Magnolia og sommerfuglene er kjøpt på nettet.

Et lite avbrekk..

på dagen er alltid godt! Poden koser seg og sover godt i vugga som farfaren har laget. Mønsterarkene er fra Pion, bakgrunns-tekst-stempelet er fra Hero Arts, "Glad i deg" stempelet er fra Storyteller. "Always drea"-tagen er fra et utklipsark, men produsenten husker jeg ikke. Den hvite tag'en som jeg har skrevet tekst på er fra Magnolia. Bildet har jeg pusset ned rundt kantene og så har jeg risset inn en ramme rundt kanten. Ellers er alle kanter svertet med distress ink - vintage photo.

Bidrag til KOM

Her et bidrag til en av de første KOM oppgavene på Scrapping.no. Oppgaven var å lage et bursdagskort. Arket er fra Pion, stempel fra Kreativ Hobby, diesen fra Magnolia og blomster fra I am roses. Jeg har brukt glitter rundt kanten av diesen.




Dette kortet er også laget til en KOM-utfordring. Her var oppgaven former - bruk i alle fall tre forskjellige. Arket jeg har brukt her er også fra Pion, diesen er fra Nellie Snellen, sommerfugler kjøpt på nett i et samkjøp på Scrapping.no. Stemplene er jeg litt usikker på hvor er kjøpt. Sommerfuglene inni kortet er dies fra Spellbinders.